Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (5.03 secunde)
Rusia si Ucraina au ajuns ieri la un acord referitor la pretul gazelor naturale livrate de gigantul energetic rus Gazprom pentru tara vecina in 2007, precum si asupra pretului de tranzit pe care-l va percepe Ucraina pentru ceilalti clienti ai Rusiei, respectiv statele membre UE.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate).
un rinichi, un ochi, o mana de ajutor, informatiile, bunavointa diferitelor mijloace de manipulare a maselor... Fiecare om are pretul lui, iar cum cea mai mare curva a societatii este politica, ea reuseste sa ne gaseasca fiecaruia dintre noi un rost in jurul ei:
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire.
4 motive pentru care femeile sunt infidele Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.
Imaginati-va ca mergeti noaptea spre casa cind, de nicaieri, rasar trei brute cu masti pe fata si va iau la bataie. ... Nu va iarta nici daca ati cazut la pamint, folosesc boxuri si bite. Nu scot o vorba, nu va fura portofelul, nici ceasul, nici telefonul celular.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Numarul cererilor de rebransare la sistemul de termoficare inregistrate in perioada iunie - septembrie a fost dublu fata de numarul solicitarilor de blindare a caloriferelor.
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala! ... Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala.
fara deschiderea inimii si intreruperea circulatiei sangelui TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) este o metoda noua de inlocuire a valvelor cardiace, indicata in special pacientilor care au contraindicatie pentru chirurgia conventionala sau care prezinta particularitati ce maresc riscul chirurgical.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : ... Nimeni nu recurge insa la o asemenea operatie, fara a avea si o a doua opinie medicala.
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc.
Bolnavii nu mai trebuie sa faca anchete prin saloane, sa afle din folclor mercurialul pentru o apendicita sau alta taietura, care mai sunt preturile. Se duc la cabinet si citesc de pe usa. Apendicita, atat, hernia, un pic mai mult, taietura cutare, atat.
Asta pentru ca suma de 3,75 miliarde de euro, care urmeaza sa fie platita de Erste Bank pentru 61,88% din actiunile bancii romanesti, nu va fi prea curand egalata de nici o alta privatizare pe care intentioneaza sa o faca statul roman.
Astfel, in timpul extrasezonului, acestea vor fi 50 lei RON/luna + TVA, in plin sezon - 150 lei RON/luna + TVA, iar pentru o perioada mai mica de o luna - jumatate din pretul stabilit pentru cele 30 de zile.
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
Autostrada cu 3 premieri, doi presedinti, 5 ministri ai transporturilor.
Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Black Friday si la Carrefour. ... LED Smart 3D Samsung 32H6200 la pretul de 1.499 lei (reducere de 31%) si tableta E-Boda Supreme XL500 la pretul de 299 de lei. eMAG va face o reducere de 25% si la cel mai nou smartphone Apple, iPhone 6.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
google-analytics.com